ponedjeljak, 30. studenoga 2015.


NIŠTA OD MEDENOG MESECA: Severina i Igor nakon svadbe u velikom problemu! (FOTO)


By on 06:42

Preseo im medeni mesec!
Popularna pevačica hrvatskog porekla Severina, od skoro Kojić, i njen suprug fudbalski menadžer Igor Kojić nemaju prilike da uživaju u svom braku. I dok je mišljenje medija i publike podeljeno kad je reč o njihovoj ljubavi, ulje na vatru dodala je i pevačicina rođena sestra Zdenka Vukčević. 
Svi su ostali u šoku nakon izjava koje je sestra proslavljene pevačice dala nakon njenog velikog Beogradskog venčanja, a u kojoj se navodi da se ona stidi svoje sestre zbog braka sa Srbinom. Kako je rekla, ni njihova majka Ana Vukčević nije srećna zbog činjenice da je srce njene ćerke osvojio Srbin i to 15 godina mlađi, međutim, ona je majka pa je to nekako ipak prihvatila. 
Nakon što je pevač Dragan Kojić Keba čuo kakav stav ima porodica njegove novopečene snajke, izbio je veliki sukob između njega i njegovog sina Igora. Kako je stao u zaštitu svoje supruge, a i od venčanja ima neraščišćene račune sa ocem, Igor se odlučio na drastični potez. 
On je sa društvene mreže Instagram odlučio da obriše sve članove svoje porodice i time i javno pokaže da je uz svoju suprugu i da neće trpeti nikakve spletke njihovih porodica, preneo je "Blic".
Da li će uspeti da se izmire ili će Seve ipak biti nepoželjna snajka, ostaje tek da vidimo

izvor:opera17.RS

Comment for "NIŠTA OD MEDENOG MESECA: Severina i Igor nakon svadbe u velikom problemu! (FOTO)"

0 komentari

Objavi komentar