petak, 30. rujna 2016.


NAJLJEPŠI PAR RIMA: Amra i Edin Džeko zablistali na zabavi godine u Italiji! ( 29.09.2016)


By on 04:59

Legendarni Francesco Totti u ponedjeljak je u Rimu proslavio svoj 40. rođendan.
Nakon što je rođendan proslavio preko dana sa uposlenicima Rome, Totti je u večernjim satima u dvorcu Tor Crescenza organizovao zabavu za svoje goste.
Zabavu godine u Italiji – kako su je prozvali talijanski novinari.



Među zvanicama bilo je najviše fudbalera Rome, naravno i njihov najskuplji igrač i kapiten bh. reprezentacije Edin Džeko koji je u Tor Crescenza stigao u pratnji supruge Amre.



Iako je sva pažnja bila usmjerena na Francesca Tottija i njegovu suprugu talijansku tv. zvijezdu Illary Blasi, niko ne može osporiti kako su u ponedjeljak Edin i Amra Džeko bili najljepši i najelegantniji par Rima.



Na prilazu dvorcu navijači su postavili poruke čestitki njihovom legendarnom kapitenu, ali zanimljivo i poruke podrške treneru Rome, Lucianu Spallettiju, koji muku muči kako da njegov tim igra efikasnije.



Spalletti se baš i nije mogao opustiti na zabavi obzirom da već večeras Roma igra utakmicu Europa Lige protiv rumunske Astane.



Totti se u ponedjeljak javnosti obratio putem živog javljanja na Facebook-u, a tokom noći dobio je čestitke od najvećih sportaša današnjice poput Messija i Bolta.



Čestitkama se pridružio i njegov bivši saigrač i veliki prijatelj i poštovalac Miralem Pjanić.

Izvor: reprezentacija.ba/ekskluziva.ba

Comment for "NAJLJEPŠI PAR RIMA: Amra i Edin Džeko zablistali na zabavi godine u Italiji! ( 29.09.2016) "

0 komentari

Objavi komentar