petak, 26. veljače 2016.


TAJNI SNIMAK SA BRENINE SVADBE: Nećete verovati šta se desilo na Breninoj svadbi


By on 07:24

Da li ste kad gledali slike ili snimak sa svadbe i vjenčanja Bobe Živojinovića i Lepe Brene. Na tom videu vidjelo se kako Dragana Mirkovića hvata bidermajer na Breninom vjenčanju. No, u međuvremenu je taj snimak “pojela maca”
Lepa Brena

– Ovaj video je uklonjen i nikom nije jasno zasto kome je to moglo smetati. I šta god da pomislite, vjerujte – u pravu ste, komentira ovaj slučaj specijalizovani portal Svadbe i vjenčanja.
Podsjetimo, vjenčanje Slobodana Bobe Živojinovića i Fahrete Jahić, alias Lepe Brene, dogodilo se 7. decembra 1991. godine.

– Još prve noći, kada sam te upoznao, bilo mi je jasno da ću se oženiti sa tobom, rekao je Slobodan Živojinović svoj supruzi Fahreti Jahić, neposredno poslije vjenčanja.

Oko pet stotina zvanica, među kojima su bile najbrojnije estradne i sportske zvijezde, na čelu sa mladoženjinim kumom teniserom Borisom Beckerom, u hotelu Interkontinental uveličale su slavlje popularnih mladenaca.

Bidermajer je uhvatila Brenina kolegica Dragana Mirković, koja se, doduše, udala mnogo kasnije. Tadašnji Brenin menadžer, pokojni Raka Đokić, distribuirao je video kasetu sa ovom svadbom u zavidnom broju primjeraka, što je bio presedan u istoriji lokalne video produkcije, no s godinama su ovi snimci pali u zaborav.

Zanimljivo je da su u godinama koje su dolazile, Lepa Brena i Dragana Mirković prolazile kroz različite faze svoga odnosa, gdje je bilo i svađa i mirenja. Vlasnica Granda, odnosno DM sata jedno vrijeme su bile u tako lošim odnosima da Mirković nije puštala Brenine spotove na DM satu, a Brena nije dopuštala novinarima te televizije da prate njezine nastupe.
Izvor: (Doznajemo.com)

Comment for "TAJNI SNIMAK SA BRENINE SVADBE: Nećete verovati šta se desilo na Breninoj svadbi"

0 komentari

Objavi komentar